Руският превозвач Аерофлот“ обяви, че отменя голям брой редовни международни

...
 
 
Руският превозвач Аерофлот“ обяви, че отменя голям брой редовни международни
Коментари Харесай

"Аерофлот" отмени полетите до София и Бургас за целия август


 

 

Руският транспортьор „ Аерофлот “ разгласи, че анулира огромен брой постоянни интернационалните полети до 31 август 2020 година Причината  - и въведените ограничавания по отношение на Covid-19.

В листата, оповестен на уеб страницата на компанията, измежду направленията, които няма да се извършват, са и българските градове София и Бургас. Сред анулираните полети са още дестинации като Аликанте, Амстердам, Баку, Барселона, Валенсия, Варшава, Венеция, Дрезден, Дъблин, Ларнака, Лион, Милано, Ню Йорк, Париж, Рим, Прага, Пукет, Тенерифе, Франкфурт и други Целият лист е достъпен ТУК.

 

Пътниците, закупили билети след 1 май на уеб страницата на „ Аерофлот “ или в контактен център, автоматизирано ще получат възобновяване на сумите. Тези, които са закупили билети в търговски офиси или организации, би трябвало да се свържат с мястото на покупката. Също по този начин пасажерите имат опция на получат ваучер, вместо да им бъдат връщани средствата.

Припомняме, че в края на март Русия спря интернационалните полети поради ковид. Сега те последователно се възвръщат, като от 1 август от страната към този момент можете да се лети до Турция, Англия и Танзания. Водят се договаряния и с други посоки, по-специално от 15 август се възнамерява обновяване на полетите до Швейцария.

Засега европейските страни са недостъпни за руснаците, написа „ Комерсант “.

 

Източник: Дир.бг
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР